cz

Souprava * Vrácené doteky *

558,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Náhrdelník budí dojem jemné krajky. Hlavním korálkem je minerál, kraklovaný achát žluté barvičky, o velikosti 1,4 x 1 cm.

Je pospojován černým broušeným skleněným korálkem o velikosti 2 x 0,4 cm.

Doplněno broušenými korálky s opalizujícím efektem o velikosti 0,8 x 0,5 cm a černými broušenými drobnými korálky - sluníčky.

Dvouřadý střed je dlouhý 18 cm, šíře 2 cm a přívěsky o délce 5 cm.

Délka celého náhrdelníku je 53 cm.

Délka náušniček 6 cm.

Použity bižuterní komponenty stříbrné barvičky.

 

ACHÁT

Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana.

Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur. Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání.
Odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Léčebné využití: předchází střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči, žaludek, dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a léčí je.

Přeji příjemné dny.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.