cz

Pánský náhrdelník Ryolit pralesní s Jadeitem

693,- Kč
1 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Ryolit pralesní

Ryolit zažíhá potenciál a tvůrčí schopnosti duše. Usnadňuje změny, aniž by přinášel nové. Posiluje tělo, duši i mysl. Uvolňuje citové napětí a navozuje rovnováhu v emocích. Odstraňuje a léčí minulé bloky spojené s přítomností. Hledá příčinu problému a podporuje jeho vyřešení. Přináší sebeúctu a uvědomění si vlastní ceny, schopnost přijmout sebe takového jaký opravdu jsem.

Léčebné využití: udržuje přirozenou odolnost organizmu, léčí infekce, kožní potíže, vyrážky, cévy, odstraňuje ledvinové kameny, rozpouští ztvrdlé tkáně, doplňuje energii, pomáhá při ukládání vitamínů B.

Jadeit

Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily, léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém, zvyšuje plodnost, pomáhá při porodu

Užití: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Venuši a elementu vody.
Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.

Zelený jadeit – uklidňuje nervový systém, harmonizuje nefungující vztahy, pomáhá realizovat touhy a vášně, má nejblíže k centru srdce.
Žlutý jadeit - přináší radost, štěstí, energii, povzbuzení. Zlepšuje funkci trávicího a vylučovacího systému.

Rozměr hranolku 12 mm x 8 mm

Dist 5 mm x 8 mm

Délka náhrdelníku je 55 cm.

Veškeré komponenty jsou z ušlechtilé ocele

Pokud si přejete upravit délku, stačí napsat zprávu do - Moje pošta

Nedoporučovala bych mít náhrdelník při použití mýdla, šampónu a ve slané mořské vodě. Může dojít k znehodnocení kamene, jako je jeho síla, lesk i pevnost. Minerály chráníme před přímým slunečním zářením a při odložení, uchováváme v temnu.

Mějte příjemné dny.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.