cz

Pánský náhrdelník - Karneol tvarované špulky

659,- Kč
2 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Zajímavostí je, že se ve starověkém Egyptě karneol vkládal do úst mrtvým, jako ochránce duše při cestě na onen svět.

Učinky karneolu:

Karneol je velice silný krystal, který je prostoupen vysokou energií, která dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii. Přináší pozitivní pohled na život a směřuje k úspěchu v podnikání, v lásce i dalších oblastech života. Tlumí deprese a negativní myšlenky. To především díky tomu, že posiluje sebedůvěru. Má také uklidňující vlastnosti a navozuje rovnováhu těla i duše. Vedle toho povzbuzuje sexuální aktivitu a partnerskou lásku. Je také výborným pomocníkem při odstraňování závislostí, a to všeho druhu. Karneol je také vhodný na podporu koncentrace při práci či studiu, zvyšuje kreativitu a podporuje bohatou představivost.

Léčebné účinky:

Tento krystal se výborně hodí na všechna kožní onemocnění, zastavuje krvácení z nosu, pomáhá při nemocech spojených s krví. Je také univerzálním pomocníkem, neboť chrání celkově naše zdraví, dodává sílu a vitalitu. Zvyšuje také plodnost, léčí frigiditu a impotenci, dále artritidu, revma. Výborně působí při bolestech kloubů, šlach, při depresích a neurózách.

Délka špulky 10 mm a průměr 6 mm

Průměr kuličky je 6 mm

Délka náhrdelníku je 54 cm.

Veškeré komponenty jsou z ušlechtilé ocele

Pokud si přejete upravit délku, stačí napsat zprávu do - Moje pošta

Nedoporučovala bych mít náhrdelník při použití mýdla, šampónu a ve slané mořské vodě. může dojít k znehodnocení kamene, jako je jeho síla, lesk i pevnost.

Přeji soulad s tímto kamenem a příjemné dny.

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.