cz

Pánský náhrdelník Jaspis špulky

760,- Kč
1 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
60,- Kč

Popis

Jaspis vznikal díky bahnu, které vnikalo do vzduchových bublin vyvěrající lávy. Vlivem organických látek a minerálních sloučenin (tzv. dendrity) se pomalu chladnoucí hmota zbarvovala do zajímavých barev a vytvářela nejrůznější vzory. I název jaspisu vznikl díky jeho vzhledu - jeho jméno totiž pochází z latinského slova "iaspis", které znamená skvrnitě. Díky jeho široké paletě vzorů a barev, je stále hodně vyhledávány a ceněný.

Učinky jaspisu:

Jaspis je kámen, který přináší klid, oporu a pomoc ve stresu. Sjednocuje všechny aspekty života, je silným ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky a pohlcuje negativní energii. Tento kámen také pomáhá při řešení konfliktů, podporuje rychlé uvažování, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary. Zároveň přitahuje štěstí a zvyšuje organizační schopnosti.

Léčebné účinky:

Jaspis obecně má blahodárný vliv na téměř všechny onemocnění. Je silným zdrojem nové energie. Podporuje například trávení, posiluje funkci oběhového systému, funkci jater, cév a pohlavních orgánů. Zajímavostí je, že také prodlužuje sexuální rozkoš.

Druhy jaspisu:

- červený a brekciový jaspis nás chrání před negativní energií, kterou odráží zpět původci, má také výborné detoxikační účinky

- skvrnitý a pestrý jaspis dodává a posiluje kreativitu a imunitní systém

- zelený a oceán jaspis přináší rovnováhu a klid do naší duše i citů, odstraňuje deprese a má silné léčivé účinky

- hnědý a obrázkový jaspis má uzemňující účinky, přináší stabilitu a rovnováhu, má detoxikační účinky a podporuje imunitní systém

- mookait jaspis přináší především klid a rovnováhu, novou touhu a elán, zmírňuje stres a nervozitu

Velikost špulky 10mm x 6 mm

Průměr kuličky 6 mm

Délka náhrdelníku je 53 cm.

Veškeré komponenty jsou z ušlechtilé ocele

Pokud si přejete upravit délku, stačí napsat zprávu do - Moje pošta

Nedoporučovala bych mít náhrdelník při použití mýdla, šampónu a ve slané mořské vodě. Může dojít k znehodnocení kamene, jako je jeho síla, lesk i pevnost. Minerály chráníme před přímým slunečním zářením a při odložení, uchováváme v temnu.

Přeji příjemný den.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.