cz
Navrhování a výroba dámských šatů

11.3.2021 | Dvorka

Móda mě bavila už od mala a snad vždycky jsem chtěla být módní návrhářkou. Ale jak už to tak bývá- člověk míní a život mění, takže to dopadlo nakonec trochu jinak a já mám klasikou práci, protože holt musím platit účty. Ale myslím si, že sny se mají plnit, takže se už nějakou dobu věnuji i navrhování oděvů a především dámských šatů- jednak proto, že mě to baví a chci radost předávat dál a jednak proto, že mi připadá konfekce nabízená v obchodních domech nezajímavá a většinou mám problém si nějaký kousek vybrat- ať už jde o společenské šaty, nebo šaty na běžné nošení (s těmi je to asi nejhorší a mám pocit, že pěkné šaty z rozumného materiálu jsou téměř nesehnatelné).

Chci ženám dopřávat praktické i pohodlné šaty

Snažím se proto navrhovat a šít šaty pro běžné ženy a to jak na slavnostnější příležitosti, tak i pro běžný den- tzn. na doma, procházku s kočárkem, nebo jen tak po městě, na nákup apod. Prozatím prodávám na handmade serverech, ale mám také vlastní eshop Amodio.cz, kde si můžete vybrat prozatím z šatů, které dovážíme jako výběr ze zahraničí. Nejoblíbenější jsou koktejlové šaty, které najdete zde: https://www.amodio.cz/kategorie-produktu/damske-saty/koktejlove-saty/ Současně nabízím i možnost návrhu a ušití šatů podle vlastních představ, nebo z vlastní látky, která Vám např. odněkud zbyla a moc se Vám líbí. Oblíbené jsou také sety šatů pro družičky, nebo například maminku a dceru.

Ráda bych se navrhování věnovala na profesionální úrovni

Navrhování a šití mě moc baví, takže bych se tomu chtěla věnovat v budoucnu na profesionální úrovni, ale až čas ukáže, jestli to bude reálné. Teď chci rozhodně dělat radost všem okolo a nabízet praktické, pohodlné, ale přitom také krásné šaty, které si ženy oblíbí.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.