cz
Minizahrádky se představují

22.12.2018 | Minizahrádky

Dovolte nám, abychom se představili

Jana - navrhuji a vysazuji Minizahrádky - krajinky. Vyrábím minidoplňky. Barvím, natírám a dolaďuji náš Originální dřevěný mininábytek. Stále chodím za Vašíkem s novými nápady :-)

Václav - navrhuji a vyrábím náš Originální dřevěný mininábytek a minidoplňky. Vždy doufám, že Janiččiny nápady budou zrelizovatelné :-)

Oba dva - navzájem se podporujeme, pomáháme si a inspirujeme se. Pošťuchujeme se, radíme si a vymýšlíme, co dál. 

Vznik Minizahrádek

Minizahrádky vznikly v roce 2014 v jeden únorový zimní podvečer ... to jsem si povzdechla, už aby začalo jaro, už abych hrábla do země, už abych zasela semínka a vybírala na trhu sazeničky, už abych ...!

Manžel zmizel v dílně a přinesl mi na dlani malou zahradní lavičku, abych si ji dala do květináče a měla aspoň malou zahrádku doma na okně, dokud zahrada leží pod sněhem.

Touto lavičkou to všechno začalo

   Touto lavičkou to všechno začalo

 

 

 

 

 

Ten večer jsem proseděla na internetu skoro až do rána, protože po zjištění, že něco jako minizahrádky o p r a v d u existuje, jsem se od PC nemohla odlepit a začala jsem si okamžitě rozšiřoval obzory. Ty si samozřejmě rozšiřuji dodnes :-)

Protože se nám "tahle blbinka" moc zalíbila, nebylo k činům zas až tak daleko a brzy jsme se pustili do společného tvoření. Sehnat dřevěné miniaturky je u nás totiž docela fuška.

Spontálně nás oba napadlo, že je určitě spousta lidí, kteří by rádi pečovali o svojí zahrádku také, ale zkrátka ji nemají.

Takže?

Vznikly první minizahrádky - krajinky

Vznily první miniaturky mininábytku

 

Krásný den s úsměvem,

Vaše Minizahrádky

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.