cz
Kořenky do udržitelné kuchyně

6.10.2022 | Infernits

Výrobou samolepek už se s manželem bavíme několik let. Do nedávna jsme dělali zakázkové samolepky především reklamní a to hlavně jako polepy na auta.
S postupem času, kdy jsme se přestěhovali na statek, začínám se na vše dívat trochu jinak - udržitelně. V dnešní době zjišťuji, že bez toho, abychom se chovali šetrněji, to asi nepůjde. Nelze pořád jen nakupovat nekvalitní zboží stále dokola. Tím ve výsledku ničemu nepomůžeme.


Námi vyráběné samolepky na kořenky jsou sice z plastové fólie, oproti papírovým, co se prodávají běžně v obchodech i na internetu, má to však neskutečnou přidanou hodnotu v tom, že vydrží, a to dlouhá léta. Sama je mám už asi 12 let na stejných skleničkách. Když jsme ještě měli myčku, myla jsem je i v ní a samolepky jsou naprosto v pohodě. To byste s papírovými provést nemohli. Zamažou se a už máte památku, dokud je nesundáte.
Navíc mě vadil design nabízených běžných etiket. Do moderní, mladé kuchyně naprosto nepoužitelné :(


Na Potvoru nabízím různé mixy samolepek, ale nejraději tvořím na míru dané kuchyni. Prostě si vyberete daný tvar a styl samolepek z naší nabídky a k tomu sepíšete všechna koření, co máte doma. A když časem nějaké přibude, není problém dodělat další, se stejným stylem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.