cz
Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou

14.2.2015 | POTVORA Lenka

Naučte se kreslit, tvořit, vnímat a prožívat věci kolem sebe. Zkuste něco nového!
Opravdu již bylo napsáno mnoho knih o kreslení. Většina z nich se zabývá buď přesnými postupy a technickým kreslením, a jsou to spíše takové cvičebnice a omalovánky, nebo vás naopak tlačí do intuitivního kreslení či jiné kreativní činnosti s tím, že každý z nás je umělec. Ani na jednom z těchto druhů knih není nic špatného, oběma ale něco chybí. V prvním případě pouze obkreslujete to, co před vámi již někdo vytvořil, a ve druhém se vám sice snaží vnuknout, že máte kreativní „já“, ale už vám neprozradí, jak se k němu dostat a využít ho.

A právě tato kniha kreslení pravou hemisférou od Betty Edwards vám to přesně ukáže.
Pomocí různých cvičení a lekcí budete schopni „odemknout“ svou pravou mozkovou hemisféru a využívat její schopnosti – pracovat více s představami, symboly a podnítit svou kreativitu. Naučíte se lépe vnímat tvary, proporce, perspektivu a třeba také zlepšíte svůj rukopis. Využití této knihy ovšem není omezeno čistě na kreslení. Nově nabyté vědomosti se vám budou hodit i v praktickém životě a při řešení různých jiných problémů.


Tento průvodce malování pravou mozkovou hemisférou je vhodný pro začínající nadšence v kreslení a kreslící amatéry. Předává totiž postupy v kreslení, které jim nemusely být dány od přírody a jsou těžko k dohledání. Vše je popsáno přístupnou a srozumitelnou formou v samotné knize, která patří mezi nejprodávanější kreslící publikace na světě.


Ke knize Naučte se kreslit pravou mozkovou hemisférou je také možné dokoupit cvičebnici, díky které začnete skutečně kreslit.

 

Knihu je možno zakoupit zde

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.