-
Kdy :8.32012 17.00 -20.00
Kde: Atelier Jeruzalémská 5
lektor: Ája Votrubcová
záloha na kurz : ne
obsah:Rády by jste si na sebe ušily něco zajímavého, originálního a nevíte jak začít? Připravila jsem pro Vás, dámy a náctileté šikulky, několik tématických lekcí základů šití oděvů.,,Detail " je jednou z velmi důležitých věcí na oblečení. Krásná látka neschová špatně všitý zip, vypracovanou kapsu.... a nevhodně zvolená či střižená látka pak dodá Vašemu oblečení ,,šmrnc" zcela nečekaný.
III.lekce - Zipy- všechny druhy, šijeme vzorník S sebou: 50cm plátěné látky na vzorníky, 5 zipů, jeden zip skrytý - možno u mne objednat První tři lekce jsou věnovány základům, které jsou nutné znát pro lekce další, jako jsou konstrukce střihů na míru.Jsou právě o detailech. Od čtvrté lekce se už brát míru a detaily ( kapsy, zipy...) neučíme. Proto bych doporučila první tři lekce všem. Pokud se nebudete chtít pouštět dále, určitě zvládnete šití podle některého z časopisů se střihovými přílohami. Další lekce jsou určeny právě pro ty z Vás, které si už zip či kapsu budete umět hezky vypracovat. Zakreslíte si střih na Vaši míru krok za krokem, naučíme se některé obměny střihu a další užitečné vychytávky při šití. Kurzy probíhají v malé skupince - do šesti osob, abych se Vám mohla individuálně věnovat. Není nutné přijít na všechny lekce, ale jsem ráda za Váš dosavadní zájem a lekce budou postupně přibývat. Cena kurzů je 500,-Kč, látky s sebou nosíte vlastní.
Rezervace kurzu ZDE
Komentáře:
Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.