cz
430,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Originální autorský náhrdelník s oválkem zajímavě vybarveného hnědobéžového jaspisu, orámovaným drátem z nerezové oceli. Je zpracovaný náročnou technikou wire-wrapping. Velikost přívěsku je 4 x 3 cm a je zavěšený na obruči z ocelového lanka - průměr 15 cm. Dobře se také vyjímá na řetízku ze stříbra, nebo bílého zlata - není součástí šperku.

Nerezový drátek vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Šperky vyrobené z oceli nekorodují, dají se omývat ve vodě a vystavovat povětrnostním vlivům.  V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálýa jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Jaspis. Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Rak, Panna, Váhy, Beran, Štír, Kozoroh

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.