cz

Skopec - Beran

150,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Náramek z tromlovaných zlomků hematitu, červeného jaspisu a jaspisu dalmatin. Je dlouhý 19 cm. Vhodný dárek pro narozené ve znamení Skopec čili Beran.

Jaspis. Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí.

Hematit

Silný kámen pomáhající posílení psychiky. Zahání nejistotu a beznaděj, upevňuje vnitřní klid, vůli, odvahu a rozhodnost. Používá se jako zdraví chránící amulet. Hematit se používá jako krev očišťující a zklidňující kámen, a to jak energeticky tak i fyzicky. Uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.