cz

Simple

Simple
vyprodáno

Popis

Náhrdelník se zajímavě vybarveným tromlovaným valounkem ametystu chevron. Je vytvořený časově náročnou technikou wire wraping z drátků z nerezové oceli. Přívěsek je velký 4 x 2 cm a je zavěšený na nerezový řetízek, dlouhý 46 cm. Vhodné pro alergiky.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem.
Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání
pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.
Panna, Ryby, Střelec, Skopec

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.