cz

růženínový piercing

222,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
135,- Kč

Popis

Piercing do pupíku z kuličky matného růženínu a chirurgické oceli.

Vzdálenost průvleku (od kamínku k zavírací kuličce) je 10 mm, tloušťka tyčky 1,2 mm, růženínek má v průměru 8 mm.

Jedná se o drobnější šperk, ale je možné nosit i v uších (tedy pokud nemáte dírky píchlé moc vysoko, to by kamínek zakryl ušní lalůček). Nosit jí můžete například jako doplňkovou (druhou) náušnici anebo objednejte 2 a máte páreček do uší.

A samozřejmě mohu vyrobit piercing i z jiných kamenů (inspirace viz poslední fota).

RŮŽENÍN
Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.
Čistit pod tekoucí (nejlépe pramenitou) vodou. Nabíjet na denním světle (mimo sluneční paprsky), klidně společně s křišťálem.

Kámen byl očištěn pramenitou vodou a nabíjen energií Reiki.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.