cz

houbový piercing

222,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
135,- Kč

Popis

Piercing do pupíku z houbového korálu a chirurgické oceli.

Vzdálenost průvleku (od kuličky ke kuličce) je 1,5 cm, tloušťka tyčky 1,2 mm. Kamínek je velký 10x7mm.

Jedná se o drobnější šperk, ale je možné nosit i v uších (tedy pokud nemáte dírky píchlé moc vysoko, to by náušnice zakryl ušní lalůček). Nosit jí můžete například jako doplňkovou (druhou) náušnici anebo objednejte 2 a máte páreček do uší.
A samozřejmě mohu vyrobit piercing i z jiných kamenů (inspirace viz poslední fota).

KORÁL
Silný ochranný kámen, chrání před nehodami, projevy násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví. Nemluvňata nosí korálový přívěsek k utišení bolesti při prořezávání zoubků. Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.
Reguluje menstruační výtok, odstraňuje poruchy trávení, veškeré bolesti trávicího ústrojí, oční potíže. Zastavuje krvácení.

Korály čistíme v mořské vodě nebo ve slabém roztoku mořské soli. Pro jejich citlivost na sluneční paprsky je nabíjíme jen na denním světle.

Kámeny byly očištěny pramenitou vodou a nabíjeny energií Reiki.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.