cz

geometrické

722,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
135,- Kč

Popis

Náušnice z trojůhelníkových kabošonů růženínu (původem z Madagaskaru) a oválných kabošonků z ametystu (původem z Namibie). Na výrobu náušnic byla použita chirurgická ocel.

Délka náušnic je cca 2,5 cm. Průvlek uchem má 1,2 mm. Zapínání je na kuličku se závitem. Jako dárek obdržíte k náušnicím 2 náhradní kuličky.

RŮŽENÍN
Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.
Čistit pod tekoucí (nejlépe pramenitou) vodou. Nabíjet na denním světle (mimo sluneční paprsky, na slunci růženín bledne), klidně společně s křišťálem.

AMETYST
Je kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou silou, má vysoké spirituální vibrace. Má velkou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, pocit viny. Podporuje střízlivé uvažování, logické myšlení, schopnost neutrality a soudnosti, skromnost, cudnost a zdrženlivost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost.
Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Je schopen odstranit z těla negativní energie.
Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při nespavosti. Používá se při léčbě zánětů hrtanu, mandlí, při bércových vředech, léčí podlitiny, otoky a rány. Pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém.
Čistit pod tekoucí (nejlépe pramenitou) vodou. Nabíjet při měsíčním světle anebo mimo dosah slunečních paprsků (na slunci nekteré ametysty blednou).
Kameny jsou očištěné pramenitou vodou a nabité energií Reiki.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.