cz
350,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

Achát botswana, nazývaný také Kámen západu slunce, zaručeně přitáhne pozornost. Tento vzácný druh afrického achátu je pojmenován po jeho jediném nalezišti v malé jihoafrické zemi Botswaně a je pro jeho krásně vybarvené vzory považován za krále mezi acháty.

Náhrdelník s tromlovaným valounkem citrínu, zasazeným do cínu. Přívěsek je velký 3,5 x 2 cm a je zavěšený na kulatém koženém řemínku, dlouhém 46 cm - lze uipravit. Patinováno, leštěno a ošetřeno antioxidantem.

Náhrdelník je z nové kolekce Simple and Modern, která se vyznačuje jednoduchými, strohými liniemi, dozdobenými maximálně strukturovaným povrchem, které dávají dobře vyniknout kráse minerálu.


Citrín je kamenem štěstí, hojnosti a prosperity, zbavuje nočního strachu a předchází nočním můrám, zvyšuje tvůrčí schopnosti, přináší majiteli teplo a energii, čistí čakry, zesiluje intuici, rozptyluje negativní energie dodává sebedůvěru a pozitivní myšlení. Středověk mu přisuzoval schopnost učinit svého majitele roztomilým a oblíbeným. Chránil na cestách.
Lev, Panna, Býk, Blíženci

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.