cz
380,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
200,- Kč

Popis

 

Achát botswana, nazývaný také Kámen západu slunce, zaručeně přitáhne pozornost. Tento vzácný druh afrického achátu je pojmenován po jeho jediném nalezišti v malé jihoafrické zemi Botswaně a je pro jeho krásně vybarvené vzory považován za krále mezi acháty.

Autorský náhrdelník s přívěskem s placičkou achátu botswana, vytvořený náročnou technikou wire wrapping z měděných drátků. Velikost přívěsku je 4 x 3,5 cm. Je zavěšený na jemném koženém řemínku, dlouhém 46 cm.

Měď je v čase proměnlivá a v tom je její krása. I přes závěrečné povrchové ošetření šperků je pravděpodobné, že Vám časem změní barvu a vytvoří zase jinou, pro měď typickou patinu. Lze tomu do jisté míry předcházet jejím přeleštěním pomocí hadříku na šperky, opětovnou impregnací (kokosový olej, bambucké máslo, včelí vosk), snahou nevystavovat šperky vodě a nenechávat je ve vlhku (koupelna), ale především jejich nošením, protože čím častěji je nosíte, tím lesklejší jejich povrch zůstává.

Achát dodává citovou, tělesnou a duševní rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje napětí, navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a pomáhá při citových zklamáních.

Kozoroh, Býk, Blíženci, Ryby, Štír

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.