cz

Energetický náramek- Onyx a Achát

267,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Onyx je kamenem trpělivosti a učení. Je skvělým pomocníkem proti prokrastinaci, chorobnému odkládání povinností na později a pomáhá k utváření vlastní cesty ke štěstí. Používá se také při cvičení zvířat či učení s dětmi, přináší trpělivost na obou stranách. Na duchovní úrovni je onyx pamětí a využívá se k hojení hlubokých citových ran, vyrovnává energie jin a jang.

Achát je spojen s živlem ohně a sexualitou, je symbolem dokonalosti. Podněcuje vášeň a vitalitu, do manželství vnáší novou vlnu citů. Achát zahání nízké energie strachu, uvolňuje tělo i mysl, navozuje klid k meditaci. Pomáhá zbavit se destruktivních myšlenek. Rozšiřuje schopnost vnímat a udržet pozornost při náročných úkolech vyžadujících soustředění. Chrání před vyhořením a působí proti chronickému únavovému syndromu. Dodává energii auře a pročišťuje všechny čakry.

Čakra: solar plexus, sakrální, křížová

Umístění: solar plexus, na kůži podle potřeby, používat dlouhodobě

Využití: při žaludečních potížích, nervy, krev, kůže, pohlavní orgány, libido, trávicí ústrojí, léčí závislosti, zrak, zuby, kosti, kostní dřeň, vaječníky, žlázy, prostata, ledviny

Znamení zvěrokruhu: Býk, Štír, Beran, Blíženci, Rak, Lev, Kozoroh

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v denním světle a při červáncích

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.