cz

Energetický náramek - Lepidolit a Citrín

289,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
69,- Kč
99,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Lepidolit je kamenem ženské podstaty. Je to velmi duchovní krystal, říká se, že je v něm ukryt Váš anděl strážný, aktivuje korunní čakru a otevírá třetí oko. Pomocí lepidolitu se potlačují deprese a duševní problémy, pomáhá při nespavosti. Rozvíjí intelekt, pomáhá při rozhodování a samostatné práci. Obnovuje klid a harmonii ve vztazích a v rodině, pomáhá oprostit se ze závislostí na jiné osobě, ať už v citové rovině či v praktických záležitostech. Naučí samostatnému rozhodování a nezávislosti. Dává se jako talisman dospělému dítěti, které odchází z domova do vlastního bydlení. Pohlcuje elektromagnetické záření, odstraňuje negativitu.

Citrín je kamenem prosperity, úspěchu, růstu a bohatství, odedávna jej kupci a obchodníci nosili jako talisman přitahující hojnost. Nese v sobě sílu Slunce, ale lépe jej dobíjet v měsíčním světle, protože na denním světle bledne. Čistí a harmonizuje čakry, rozvíjí intuici. Odráží negativní energie, navozuje pohodu až euforii. Silný kámen, který dokáže dobít energii při vyčerpání organizmu. Citrín pomáhá ke snazšímu vyjadřování, povzbuzuje mysl.

Využití: spánek, nervy, duševní poruchy, deprese, stres, menopauza, ženská reprodukční soustava, plodnost, alergie, imunita, kůže, pleť, dobíjení energie, zrak, žlučník, játra, alergie, pleť, chronický únavový syndrom, trávicí trakt, ledviny, močové cesty, štítná žláza, bolestivá menstruace

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Blíženci

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: čistou myšlenou, modlitbou, v měsíčním světle

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.