cz

Energetický náramek- Obrázkový jaspis

275,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Karneol zahřívá končetiny a uvádí metabolizmus do rovnováhy. Povzbuzuje k činům, zvyšuje sebevědomí. Čistí čakru solar plexu, jejíž rovnováha je důležitá pro mezilidské vztahy. Odvrací hněv a další nízké energie - závist, lítost, vinu, pocit zbytečnosti a marnosti, a přináší do života energii a vitalitu. Karneol dokáže očišťovat jiné kameny, tedy chcete-li jej používat k léčbě.

Obrázkový jaspis je kámen Země, uvědomění podstaty: člověk vzešel z Matky Země a měl by si jí náležitě vážit. Obrázkový jaspis podněcuje návrat k rolnickým kořenům a vyvolává ekologické smýšlení. Je to kámen nových začátků, posiluje vůli a soustředění v dosahování cílů. Stejně jako ostatní jaspisy se využívá také při rituálech plodnosti a naplnění sexuální touhy. Podporuje v asertivitě a čestném jednání, noste jej na jednání na úřadech. Pohlcuje negativní energie, pomáhá zbavit se zlozvyků, jako je kouření, očišťuje.

Čakra: zemská, solar plexus

Využití: imunita, ledviny, játra, kůže, sexualita, plodnost, očista, krev, buňky, nohy, sexualita, libido, plodnost, snadný porod, ledviny, PMS, krevní oběh, slinivka, cukrovka, zažívání, žaludek, játra, sleziny, žlučník, bederní páteř, nervový systém, syndrom vyhoření

Znamení zvěrokruhu: Kozoroh, Lev, Beran, Blíženci, Rak, Panna

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v měsíčním světle

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.