cz

Energetický náramek-Lapis, Labradorit, Ametyst

289,- Kč
3 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Ametyst je základním léčitelským kamenem, je to kámen ochránce, brání před psychickými útoky, očišťuje tělo i mysl. Odedávna se používal jako amulet proti opilosti, pomáhá skoncovat se závislostmi všeho druhu. Uspořádává myšlenky a přináší poznání, co je pro nás skutečně důležité. Zlepšuje paměť, pomáhá k dosažení vytyčených cílů v klidu a bez stresu. Jako všechny fialové kamínky je vhodný pro meditaci, rozvíjí emocionální inteligenci. V noci si dejte ametyst pod polštář pro klidný spánek a příjemné sny. Tento kámen pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy. Noste talisman či šperk z ametystu jako psychickou obranu proti nepříjemným lidem, pomáhá při citových bolestech.

Jadeit je známý především jako kámen ledvin, čistí vylučovací systém, pomáhá správnému proudění tekutin v těle a odstraňuje z těla škodlivé látky.
Účinně odráží negativní energie zpět k původci, podporuje filantropii, pomáhá dospět k odpuštění.
Usnadňuje urovnání neshod v rodině a přináší štěstí, mír a přátelství. Jadeit uklidňuje nervový systém, pomáhá tlumit nežádoucí vášně.
Noste jadeit jako ochranu před nevraživým kolegou či nadřízeným.

Lapis lazuli je jedním z nejduchovnějších kamenů. Čistí a otevírá mysl duchovním zkušenostem a vede duši k hlubokému duchovnímu porozumění, poznání, moudrosti a trpělivosti.
Upevňuje a prohlubuje milostné i přátelské vztahy.
Je kamenem věrnosti, zprostředkovává klid a mír duše.
Odstraňuje napětí, stres a strach a pomáhá odstraňovat blokády. Pomáhá v osobním rozvoji nalézt a vyslovit pravdu, podporuje čestné jednání a posiluje víru.

Čakra: srdeční, třetí oko

Element: Vzduch

Využití: štítná žláza, krk,metabolizmus, svaly, nervy, zuby, páteř, metabolizmus, nespavost, noční můry, kůže, bolesti hlavy, ledviny, kostra, klouby, plodnost, při porodu, bolesti zad, svalů

Umístění: na kůži podle potřeby, položit do blízkosti zdroje elektrosmogu

Znamení zvěrokruhu: Panna, Vodnář, Ryby, Beran, Rak, Váhy, Kozoroh, Střelec

Čištění: vodou

Dobíjení: v měsíčním světle

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.