cz

Energetický náramek- Korál červený

285,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Červený korál symbolizuje současně pevnost i proměnlivost, hloubku i povrchnost, ticho i bouři, pohyb i klid. Zvyšuje naši neústupnost a zároveň ukazuje, že je někdy lépe přizpůsobit se okolnostem. Posiluje smysl pro krásu a tvar i schopnost bránit se nepříznivým vlivům. Je schopen nastartovat náš vnitřní motor, ale i vypnout, když jedeme z kopce. Byl odjakživa považován za ochranný a léčivý kámen. Chrání před nehodami, projevy násilí. Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Přitahuje lásku a štěstí. Napomáhá stydlivým lidem přistupovat k ostatním klidněji a otevřeněji a rozvíjet svůj společenský smysl.

Porézní láva pomáhá nalézt a použít skrytou fyzickou sílu. Láva chrání domov před ohněm a bleskem, v práci ochraňuje před negativními lidmi, kolegy, klienty.

Využití: posiluje srdce a krevní oběh, zmírňuje anémii, posiluje proces látkové výměny, pomáhá při dušnosti, při stažených průduškách, povzbuzuje tvorbu červených i bílých krvinek, zlepšuje ochrannou a stabilizační funkci kostí a tkání.
Zlepšuje schopnost imunitního systému, regeneruje pokožku a střeva. Posiluje meridiány a zásobuje je energií.
Ulevuje ženám při menstruačních křečích.

Znamení zvěrokruhu: Býk, Rak, Váhy, Štír, Ryby

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: při západu slunce, nebo na křišťálu

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.