cz

Energetický náramek- Karneol a Ametyst

289,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Karneol zahřívá končetiny a uvádí metabolizmus do rovnováhy. Povzbuzuje k činům, zvyšuje sebevědomí. Čistí čakru solar plexu, jejíž rovnováha je důležitá pro mezilidské vztahy. Odvrací hněv a další nízké energie - závist, lítost, vinu, pocit zbytečnosti a marnosti, a přináší do života energii a vitalitu. Karneol dokáže očišťovat jiné kameny, tedy chcete-li jej používat k léčbě.

Ametyst je základním léčitelským kamenem, je to kámen ochránce, brání před psychickými útoky, očišťuje tělo i mysl. Odedávna se používal jako amulet proti opilosti, pomáhá skoncovat se závislostmi všeho druhu. Uspořádává myšlenky a přináší poznání, co je pro nás skutečně důležité. Zlepšuje paměť, pomáhá k dosažení vytyčených cílů v klidu a bez stresu. Jako všechny fialové kamínky je vhodný pro meditaci, rozvíjí emocionální inteligenci. Noste talisman či šperk z ametystu jako psychickou obranu proti nepříjemným lidem, pomáhá při citových bolestech.

Využití: sexualita, libido, plodnost, snadný porod, menopauza, krev, ledviny, PMS, krevní oběh, cukrovka, zažívání, žaludek, játra, sleziny, žlučník, bederní páteř, nervový systém, syndrom vyhoření, metabolizmus, nespavost, noční můry, kůže, bolesti hlavy

Znamení zvěrokruhu: Lev, Beran, Blíženci, Rak, Panna, Štír, Vodnář, Ryby

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v měsíčním světle, na slunci ametyst bledne

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.