cz

Energetický náramek- Ametyst a Lapis lazuli

298,- Kč
2 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Ametyst je základním léčitelským kamenem, je to kámen ochránce, brání před psychickými útoky, očišťuje tělo i mysl. Odedávna se používal jako amulet proti opilosti, pomáhá skoncovat se závislostmi všeho druhu. Uspořádává myšlenky a přináší poznání, co je pro nás skutečně důležité. Zlepšuje paměť, pomáhá k dosažení vytyčených cílů v klidu a bez stresu. Jako všechny fialové kamínky je vhodný pro meditaci, rozvíjí emocionální inteligenci. V noci si dejte ametyst pod polštář pro klidný spánek a příjemné sny. Tento kámen pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy. Noste talisman či šperk z ametystu jako psychickou obranu proti nepříjemným lidem, pomáhá při citových bolestech.

Lapis lazuli je jedním z nejduchovnějších kamenů. Čistí a otevírá mysl duchovním zkušenostem a vede duši k hlubokému duchovnímu porozumění, poznání, moudrosti a trpělivosti.
Upevňuje a prohlubuje milostné i přátelské vztahy.
Je kamenem věrnosti, zprostředkovává klid a mír duše.
Odstraňuje napětí, stres a strach a pomáhá odstraňovat blokády. Pomáhá v osobním rozvoji nalézt a vyslovit pravdu, podporuje čestné jednání a posiluje víru.
Lapis lazuli se odedávna využívá jako drahý šperk i amulet přivolávající moc a bohatství.

Čakra: třetí oko

Využití: všelék, hormonální rovnováha, metabolizmus, nespavost, noční můry, kůže, bolesti hlavy, migrény, nervy, křeče, štítná žláza, krevní oběh, proti depresím, odstraňuje trému

Znamení zvěrokruhu: Ryby, Beran, Váhy, Panna, Kozoroh, Vodnář, Střelec

Čištění: tekoucí vodou

Dobíjení: v měsíčním světle, na slunci ametyst bledne

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.