cz

Energetický náramek- Amazonit, Obrázkový jaspis

269,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
65,- Kč
110,- Kč

Popis

Energetický náramek na pružném lanku.

Průměr kuliček 8 mm.

Obrázkový jaspis je kámen Země, uvědomění podstaty: člověk vzešel z Matky Země a měl by si jí náležitě vážit. Obrázkový jaspis podněcuje návrat k rolnickým kořenům a vyvolává ekologické smýšlení. Je to kámen nových začátků, posiluje vůli a soustředění v dosahování cílů. Stejně jako ostatní jaspisy se využívá také při rituálech plodnosti a naplnění sexuální touhy. Podporuje v asertivitě a čestném jednání, noste jej na jednání na úřadech. Pohlcuje negativní energie, pomáhá zbavit se zlozvyků, jako je kouření, očišťuje.

Amazonit je kámen odvahy, napomáhá soustředění a dosažení stanovených cílů díky píli a pevné vůli. Je to také uklidňující kámen, zlepšuje intuici a vhled. Používá se k rituálům ovlivňujícím počasí a je kamenem zahradníků či lidí spojených se zemědělstvím.Amazonit pohlcuje elektromagnetický smog, uložte jej do blízkosti počítače, mobilu či televize.

Čakra: zemská, srdeční a krční

Využití: štítná žláza, metabolizmus, svaly, nervy, zuby, nedostatek vápníku, páteř, imunita, ledviny, játra, kůže, sexualita, plodnost, očista, krev, buňky, nohy

Znamení zvěrokruhu: Panna, Kozoroh, Váhy, Štír

Čištění: vodou

Dobíjení: na denním světle, ne na přímém slunci, položený na zemi, hlíně či písku

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.