cz

Cindy

400,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč

Popis

Náhrdelník vytvořený z nerezových kroužků a korálků avanturínu technikou chainmaille. Celková délka náhrdelníku je 44 cm. Má prodlužovací řetízek, dlouhý 5 cm. Vhodné pro alergiky.

Náhrdelník je vytvořený technikou chainmaille - kroužkování, která vychází z historické tvorby drátovaných košilí. Chainmaille byl nejčasnější formou kovové zbroje. Byl pravděpodobně vynalezen před 5. stoletím starými Kelty. Název Maile pochází z francouzského slova "Maille", které je odvozeno z latinského "Macula", což znamená "oko sítě". Brnění tvořily železné nebo ocelové kroužky, konce byly buďto slisované, svařované nebo nýtované.

Avanturín patří k nejvšestrannějším a nejúčelnějším kamenům. Je označován za kámen štěstí, přináší prosperitu a majetek, posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci

Býk, Rak, Střelec

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný, stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Vyhovuje většině alergiků (podobně jako chirurgický drát - osteofix) a díky své tvrdosti odolá i běžnému dennímu zacházení. Ve srovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější, výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Vydrží Vám krásný i více generací.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.