Petra Ožanová z Staré Vsi nad Ondřejnicí nám poslala korálky po babičce pro naši KORÁLKIÁDU! Petra je zlatíčko, protože korálky jsme dostali natříděné podle barev a velikostí :-, teď už stačí jen navléknout je... :-). Petra se mě právě ptala, jestli prý z toho něco budeme moci použít...:-). Péťo, všechno, všecičko...:-)
Dostali jsme i velmi zajímavé kousky a dohromady to je 6,1kg. A jak tak koukám na ty krabičky, co jsou v nich korálky natříděné, tak je jasné, že jsou babičkovské. Pamatujete takovou tu kyselinu citronovou v té plastové krabičce? To jsem už dlouho neviděla, úplně mi to připomělo dětství.. :-)...tak trocha nostalgie, omlouvám se.. a už běžím navlékat...mám opravdu co!
Ještě jednou děkujeme Petře a i všem ostatním, co nám už korálky poslali, s vámi si troufneme i na ten světový rekord.
Podpořte naši KORÁLKIÁDU - korálkový rekord pro dobrou věc, podpořme společně zdravotně postižené z Ćeské abilympijské asociace.
Jak můžete KORÁLKIÁDU podpořit? Čtěte ZDE
Komentáře:
Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.chacha.. aptáku, rodina bez kyseliny citronové? :-) my ji tedy měli..
kniha výborný nápad..
Jsem také pro knihu! A já pamatuju tu sodu s modrým víčkem, kyselinu jsme doma asi neměli :-D
To je úctyhodná sbírka korálků! Navrhuju podobné příběhy a raritky nafotit, sepsat! Vydáme knihu. Moc děkujeme Petře Ožanové:-) Filip Novotný - Česká abilympijská
No to jsou krsně nastřádané korálky, to je super..
Tak to je parádní sbírka korálků!!! Péťo, moc děkujeme!!! Krabičku si taky pamatuju
já jak jsem to viděla, tak jsem si říkala, že to je mé mládí..:-) taky v takové krabičce byla i soda bikarbona nebo jak se to jmenovala. .možná modrý vršek se mi zdá..
korálky super, ona to fakt naslkeničkovala a nakrabičkovala, to je miláček...:-)
Jé to jsou poklady a hezky natříděné, radost navlíkat . Krabičku i kyselinu si pamatuju. Ráda jsem tajně chodila naní u babičky se ksichtit