cz

Záložka karneol a motýlek

133,- Kč
4 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
140,- Kč
150,- Kč
450,- Kč

Popis

Kovová záložka do knihy s korálkem karneolu a motýlkem

Velikost 12 cm, barva stříbro
Baleno na bižuterní kartě v celofánovém sáčku

Podle pověstí a mýtů je karneol kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Veškeré zde uvedené informace o léčivých vlastnostech minerálů, polodrahokamů a drahých kamenů jsou jenom informativní, čerpané z obecně známých údajů a zdrojů. Nejsou pokynem, jak pominout klasickou léčbu a užívání léčebných prostředků. Mějte stále na paměti, že využití drahých léčivých kamenů není alternativní metodou ke konvenční lékařské péči! V případě, že pociťujete na sobě symptomy jakékoliv choroby, vždy navštivte svého lékaře! Schopnosti léčivých kamenů využívejte pouze jako doplněk a psychickou pomoc ke konvenční léčbě, nikoliv jako její náhradu

Pokud Vás záložky zaujaly, ale rádi byste jiný kámen nebo přívěsek.... Neváhejte mne kontaktovat. Pokud budu mít skladem, ráda vyrobím takové, jaké si budete přát.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.