cz

Vodopád (křišťál s fantomy)

980,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
95,- Kč

Popis

Cínovaný náhrdelník je vytvořen z kabošonu křišťálu, s krásnými, třpytivými inkluzemi - fantomy. Kámen má míry 4 x 3 x 0,4 cm. Kámen je mnohem hezčí ve skutečnosti, než na foto.

Drobné korálky jsou též křišťál.

Celkově šperk měří 7,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Vyrobeno technikou pájení šperkařského cínu se stříbrem, leštěno, patinováno a ošetřeno antioxidantem.

Zavěšen je na kulaté černé kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Dodáváno v dárkové krabičce.

Každý křišťál je jedinečný a jiný než ostatní, každý má svou vlastní osobnost, lekce a zkušenosti (jako u lidí). Účel a osud obou (křišťálu i člověka) je sjednotit se s vesmírným vědomím a manifestovat ho na materiální úrovni. V tomto procesu se křišťály a lidé mohou stát spolupracujícími partnery a navzájem si pomáhat ve vzájemném vývoji.

Čistě přírodní a neupravený křišťál můžeme poznat podle toho, že uvnitř kamene se objevují tzv. inkluze, tedy úkazy připomínající prasklinky, mlhovinu, barevné duhy a podobné jevy.
Křišťál: Je dokonalým nositelem božího světla, které v sobě obsahuje všechny barvy duhy. Po celé zemi byl vždy používán jako léčivý a magický kámen. Křišťál symbolizuje nejvyšší čistotu a nejvyšší sílu. Je filtrem energií přičemž vše kladné v nás koncentruje a vše negativní od nás odebírá. Očisťuje duši a posiluje celé tělo. Říká se že je klíčem k moudrosti a umožňuje nám vidět svět očima spravedlnosti a porozumění. Posiluje životní partnerství harmonizuje čakry a pomáhá překonávat pocity úzkosti z neznáma.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.