cz

Taška "Jorkšírr"

567,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
85,- Kč
125,- Kč

Popis

Představujeme vám dokonalý set pro všechny milovníky našich čtyřnohých přátel! Naším exkluzivním produktem je stylová taška s nádherným potiskem vašeho oblíbeného plemene psa, vyrobená ze 100% kvalitního polyesteru. Tento materiál zaručuje nejen trvanlivost, ale také voděodolnost a snadnou údržbu.

Velikost tašky je 37 cm x 42 cm.

 

Ale to není vše! Abychom vám poskytli maximální komfort, přidali jsme do setu elegantní kosmetickou taštičku. Tento duet propojuje funkčnost s designem a stane se nezbytným společníkem na vašich cestách, při každodenních pochůzkách či při relaxačních procházkách parkem s vaším chlupatým kamarádem.

Detailně propracované potisky zachycují krásu a jedinečnost každého plemene, čímž nejen že potěší vaše oči, ale také vám dají vyniknout v davu. Taška je prostorná, takže do ní pohodlně uložíte veškeré nezbytnosti – od knihy přes tablet až po drobnosti, které chcete mít vždy po ruce. Praktické vnitřní kapsy a pevné zipy zaručují, že vše bude na svém místě.

 

Kosmetická taštička je ideální pro uschování všech vašich kosmetických přípravků nebo drobné elektroniky a kabelů. Je kompaktní a perfektně se vejde do hlavní tašky, takže ji budete mít vždy po ruce, když ji budete potřebovat.

 

Spojte svou lásku ke psím přátelům s praktičností a stylem. Tento luxusní set je nejen skvělým doplňkem vaší výbavy, ale také perfektním dárkem pro každého pejskaře. Ukažte světu, jak moc milujete své chlupaté přátele, a to s elegancí a vkusem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.