cz

tajemná černá díra

499,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
55,- Kč
120,- Kč

Popis

Samotný kámen - dobarvovaný fialkový achát s černým středem na mne působí jako tajemný vesmír s černou dírou, za kterou se schovávají další světy.

Velikost celého šperku bez úchytek je 5cm x 3 cm. Zavěšen je na černém koženém řemínku o délce 50 cm.

ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ: Šperk je ručně pocínován bezolovnatou cínovou pájkou s příměsí stříbra.

Pro výrobu byla použita technika měkkého pájení, patinováno a ošetřeno proti oxidaci.

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.