cz

Orgonitový diamant něhy, lásky, štěstí...

350,- Kč
17 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 35 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3,5 x 6,5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je velký krystal růženínu
křišťál, granát, ametyst, howlit/magnetit

Růženín: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.
Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů a metabolismus, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Granát: symbol lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě, regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce. po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Křišťál: Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Howlit/magnezit: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, prevence proti srdečním chorobám. Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

V nabídce je více kusů, můžou se lišit vizuelně, nikoliv složením a účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.