cz

Orgonitový amulet/přívěsek/talisman - ZBLOUDILÁ HVĚZDA

450,- Kč
1 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč
109,- Kč
99,- Kč
119,- Kč

Popis

Obsahuje - modrý sandstone, měsíční kámen, ametyst, bronz.

Velikost 1,7x2,4cm.

Záměr - úspěch, vítězství, podnikání, plodnost, ženskost, klid, snění, vize, naděje, vyjímečnost.

Podrobnější popis

———————————

Modrý pískovec poskytuje klid, vyváženost. Symbolizuje a podporuje úspěch, vítězství, slávu. Zvyšuje něčí vůdčí a podnikatelské schopnosti.

Měsíční kámen je spojen s intuicí a emocionální stabilitou. Podporuje ženskost, cykličnost, plodnost a mateřství. V těhotenství působí ochranně. Podporuje jemnost u mužů i žen a umí srovnat citové problémy. Ženy chrání a léčí.

Ametyst podporuje klid a odstraňuje negativitu. Pomáhá otevírat duchovní a mimosmyslové vnímání, pomáhá překonat žal, podporuje intuici, vize a snění..

Bronz zesiluje harmonizující těchto minerálů a přináší sílu a stabilitu, zesiluje energetické vlastnosti ostatních prvků a podporuje tok pozitivní energie..

Symbol hvězdy značí naději, výjimečnost a věčný život

Tento unikátní přívěsek slouží jako energetický talisman, který může napomoci s rozjetím nebo pokračováním v různých cílech, projektech, podnikání, práci. Přináší úspěch v oblasti, kterou si nositel/ka vybere. Zároveň podporuje jemnost, intuici, vnímavost a ženskou a plodnou stránku. Dodává naději.

Magie orgonitu je umocněna nabíjením energií hvězd, po dokončení jsme jej nabíjeli energií noci. Je zaříkán světelným jazykem.

Amulet dodáváme v sametovém pytlíčku, se šňůrkou připraven k okamžitému nošení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.