cz

Orgonitový amulet - přívěsek - STMÍVÁNÍ S PODLOUHLOU SPIRÁLOU

450,- Kč
1 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč
109,- Kč
99,- Kč
119,- Kč

Popis

Obsahuje - howlit, modrý achát, bronz, měď. Velikost 4x3cm.

Záměr - vyváženost emocí, klid, zmírnění hádek v domácnosti, opora, rovnováha, lepší spánek.

Link na video - https://www.facebook.com/share/p/RqTTqHK6nJe3NpAb/?mibextid=WC7FNe

Podrobnější popis ———————————-

Modrý achát přináší klid, štěstí a vyváženost emocí, podporuje vnitřní harmonii a klidný stav mysli. Zmírňuje hádky v domácnosti a rodině. Zajišťuje velkou oporu a zdroj síly.

Howlit je kámen uklidňující mysl, pomáhá zklidňovat emoce a podporuje celkovou rovnováhu. Působí proti nespavosti (můžete ho dát na noc pod polštář), potlačuje vztek a sobeckost. Podporuje také sebelásku.

Bronz v této kombinaci zesiluje harmonizující vlastnosti těchto minerálů a přináší sílu a stabilitu, zesiluje energetické vlastnosti ostatních prvků a podporuje tok pozitivní energie.

Měď v této kombinaci přináší energetickou rovnováhu a podporuje léčivé vlastnosti.

Symbol spirály na amuletu reprezentuje neustálý cyklus změn, růstu a transformace, což připomíná trvalou evoluci a změnu. Jelikož je ručně tvořený, při jeho tvorbě byla do symbolu vysílána podporující energie a myšlenka posilující vlastnosti přívěsku.

Tento amulet s podlouhlou spirálou je navržen k podpoře klidu mysli, emocionální rovnováhy a posílení vitální energie. Měď společně s bronzem a minerály přispívají k posílení léčivých a harmonizačních vlastností tohoto klenotu.

Magie orgonitu je umocněna nabíjením energií hvězd, po dokončení jsme jej nabíjeli energií noci. Je zaříkán světelným jazykem.

Amulet dodáváme v sametovém pytlíčku, se základní šňůrkou připraven k okamžitému nošení.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.