cz

Orgonitová hmatka - pentagram s hematitem

155,- Kč
10 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Kameny použité v orgonitu:
pentagram
hematit

Pentagram je prastarý magický a ochranný symbol, který představuje sílu čtyř základních živlů vody, ohně, vzduchu, země a pátého živlu vesmírné energie (život) nebo také éter.
Každý jeho cíp představuje jedno období života (zrození, zrání, dospělost, stárnutí, smrt).
Symbol Venuše, bohyně matky (planeta Venuše opíše na obloze za osm let pětiúhelník.).
Symbol směrů vpřed, vzad, vlevo, vpravo a vzhůru.
Označuje 5 údů člověka: hlava, dvě ruce a dvě nohy.

Pentagram zakreslený v kruhu má ochranný význam.

Hematit je zvláště účinný při uzemnění a jako ochranný kámen. Uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Pokud se použije během cest mimo tělo, chrání duši a vede ji zpátky do hmotného těla. Tento kamen v sobě nese silný element jang a zajišťuje rovnováhu meridiánů, čímž napravuje nevyváženost prvku jin. Odstraňuje vše nepříznivé a braní negativním energiím vstupovat do aury, čímž v těle nastoluje klid, mír a harmonii. 0 hematitu se píše, že působí zvlášť blahodárně v situacích spojených s právem a zákony.
Silně působí také v duševní rovině. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí a schopnost přežít. Dodává větší vůli k životu a rozvíjí spolehlivost. Zvyšuje rovněž důvěryhodnost. Tento kámen odstraňuje omezení, která si jeho majitel v minulosti sám stanovil, a napomáhá rozvoji osobnosti. Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Hematit obrací pozornost k nenaplněným touhám představujícím hnací motor lidského života. Pomáhá při boji s přejídáním, kouřením a dalšími typy nestřídmosti. Pomáhá také hledat řešení vlastních chybných rozhodnutí a přijímat je spíš jako poučení do budoucna než jako katastrofy.
Na duševní úrovni přispívá hematit k soustředění a zaměření na jednu věc. Zlepšuje paměť a přispívá ke zrodu originálních myšlenek. Obrací pozornost mysli k základním věcem nutným pro přežití. Současně pomáhá třídit problémy všeho druhu. Jedná se o užitečný kámen při studiu matematiky a technických předmětů.
Na tělesné úrovni je hematit silně spojen s krví. Posiluje a reguluje tvorbu krve. Dokáže vyhánět z těla horečku.
Léčebné využití: Hematit léčí oběhové problémy (například Reynaudovu chorobu) a nemoci krve, například anemii. Podporuje činnost ledvin při čištění krve a současně pomáhá regenerovat jejich tkáň. Podněcuje ukládání železa a tvorbu krvinek. Léčí křeče v nohou, zahání úzkost a nespavost. Pomáhá rovnat záda a příznivě působí při zlomeninách. Lze jej používat i jako elixír při horečkách.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.