cz

Orgonitová hmatka - OM s karneolem

155,- Kč
10 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Je vhodný ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy, peněženky.... Dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
karneol
symbol OM

Óm je posvátná slabika, slabika bývá považována za projev duchovní síl.
Je také symbolem absolutna a sjednocení všech moudrostí...

Karneol: Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Vlastnosti: Karneol vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny.

Psychologicky propůjčuje karneol schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání.

Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou - ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.

Léčebné využití: Karneol je plný životní síly a vitality. Povzbuzuje metabolizmus. Aktivuje základní čakru ovlivňuje ženské reprodukční orgány a zvyšuje plodnost. Jedná se o kámen, který dokáže překonat frigiditu a impotenci, léčí revmatizmus, artritidu, neuralgii a deprese - zejména ty, jež se vyskytují v pozdějším věku. Reguluje tělní tekutiny a činnost ledvin. Urychluje léčení kostí a šlach. Pomáhá zlepšovat srážlivost krve. Karneol přispívá k lepšímu vstřebávání vitaminů a minerálů. Zajišťuje dobré prokrvování jednotlivých orgánů a tkání.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.