cz

Orgonit - Vnitřní a vnější klid, léčivá a očistná moc, štěstí

399,- Kč
7 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tento orgonit má dosah až 48m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 5 x 5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je velký fluorit
avanturín, křišťál, ametyst, růženín, magnezit/howlit

Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, urovnává zoufalství, depresi či vztek. Zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení.

Uvolňuje negativitu a emoční blokády. Zpomaluje růst rakovinových nádorů. Je vhodný pro meditaci a ovlivňuje čelní čakru. Podporuje rozvoj našeho ducha takovým způsobem, že získá schopnost rozpoznávat nejvyšší pravdu a také ji odrážet, odtud jeho další název "kámen géniů". Pod jeho vlivem se stanou naše intuitivní vědomosti jasnými a pochopitelnými. 

Léčebné využití: zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí a odstraňuje a v těle vše, co není v pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, působí na zuby a lze jej použít během stomatolog. zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů.

Avanturín Patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Navazuje těsné spojení s přírodou a její energií, pomáhá nám vstřebat její harmonii, probudit naši duši a otevřít ji této prosté kráse. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje nadměrné emoce a dává tak našemu organismu pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a klid. Stejně tak pomáhá i při kožních nemocích, které jsou ovlivněny nervozitou a nevyrovnaným duševním stavem.
Můžeme jej prakticky použít pro všechny poruchy jejichž původ je nejen duševní a citový, ale i fyzický. Udržuje v rovnováze naše pocity stejně jako náš vnitřní a vnější klid. Tibeťané jej užívali při léčbě krátkozrakosti. Dnešní prameny ho doporučují k terapii kožních chorob, nejčastěji je užíván v psychoterapii. Léčí se s ním zvláště ty psychosomatické choroby, kde je základní příčina potíží vázána na dětský věk do 7 let.
Uklidňuje srdeční zmatky, má vyrovnávací vliv na city. Pomáhá obnovit léčivou sílu organismu. Léčí kožní choroby nervového původu. Podporuje spojení s přírodou. Dodává vnitřní klid.
Říká se mu také sluneční kámen. Je třpytivý, většinou průhledný, zelené barvy. Povzbuzuje štěstěnu (zvláště tu finanční), pomáhá při očních potížích a onemocněních kůže. Ovlivňuje čakru sakrální, srdeční a solar-plexu.
Pomáhá při očních potížích a padání vlasů.

Křišťál: Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Růženín: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Má pozitivní účinek u chorob ledvin, srdce, jater, plic a genitálií, též u důležitých center vegetativního nervového systému. Léčí infekce močové trubice. Má výborný vliv na poruchy plodnosti mužů. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Je velmi vhodný pro děti. Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Howlit/magnezit: Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru. Pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, prevence proti srdečním chorobám. Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích. Ametyst má silnou léčivou a očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti. Podporuje střízlivost. Překonává závislosti a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

Ametyst udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů. Přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění.. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost. Pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo. Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

Léčebné využití: Ametyst podněcuje produkci hormonů. Vylaďuje systém žláz s vnitřní sekrecí a metabolizmus. Posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Jedná se o skvělý čistič krve. Ametyst dokáže ulevit od tělesné, citové a duševní bolesti nebo od stresu. Umí také zablokovat geopatogenní zóny. Zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí. Tento kámen zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat otoky. Pomáhá rovněž při poruchách sluchu. Léčí nerovnováhu žaludečního a dýchacího systému. Pomáhá při kožních chorobách, buněčných poruchách a nerovnováze zažívacího traktu. Blahodárně působí na střeva, kde reguluje stav střevní flóry, odstraňuje parazity a zlepšuje vstřebávání vody. Ametyst léčí nespavost a zajišťuje klidný spánek.

 

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.
Měděná pravotočivá spirála vespod podporuje přísun pozitivní energie.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

V nabídce je více kusů, můžou se lišit vizuelně, nikoliv složením a účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.