cz

Orgonit - Radost, kreativita, pozvednutí inteligence, prosperita

399,- Kč
5 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 49 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 5 x 5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je velký fluorit žlutý
žlutý avanturín, granát, karneol, jaspis červený

Žlutý fluorit zvyšuje tvůrčí schopnosti a udržuje energii skupiny na stabilní úrovni. Zvláště prospěšný je při vzájemné spolupráci. Podporuje intelektuální aktivity. Na tělesné úrovni odbourává toxické látky. Snižuje hladinu cholesterolu a blahodárně i působí na játra.

Fluorit má silnou ochrannou moc na duševní úrovni, posiluje naše myšlenky, potlačuje silné emoce, urovnává zoufalství, depresi či vztek. Zastavuje psychickou manipulaci, dodává řád každodennímu životu, uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu osobnosti. Zvyšuje sebedůvěru, zručnost, koncentraci, pomáhá při učení. Má silnou ochrannou moc. Je to nejlépe fungující krystal, pokud jde o překonání jakéhokoliv nesouladu v těle.

Uvolňuje negativitu a emoční blokády. Zpomaluje růst rakovinových nádorů. Je vhodný pro meditaci a ovlivňuje čelní čakru. Podporuje rozvoj našeho ducha takovým způsobem, že získá schopnost rozpoznávat nejvyšší pravdu a také ji odrážet, odtud jeho další název "kámen géniů". Pod jeho vlivem se stanou naše intuitivní vědomosti jasnými a pochopitelnými.

Nosíme-li ho u sebe, má posilující vliv na analytické schopnosti, ovlivňuje intelektuální mysl a napomáhá přijímat informace. Je tak kamenem oblíbeným zejména u studentů při získávání nových vědomostí, dětem je pomocníkem při soustředění a učení. Pokud je formou dekorace, má být umístěn na pracovním stole podle Feng Shui v jeho SV části. Magie jej využívá k zesílení účinků ostatních krystalů, neboť rozšiřuje mentální schopnosti, vyrovnává auru, čistí negativní energie, EMZ a stabilizuje vztahy. Bývá nošen jako talisman, přinášející majiteli štěstí a ochranu před černou magií.

S fluoritem budete citlivější na vyšší duchovní realitu. Čirý fluorit podněcuje činnost korunní čakry, dodává energii auře a nastoluje harmonii mezi rozumem a duchem. Vylaďuje vzájemně čakry a přivádí do fyzického těla univerzální energii. Zelený fluorit čakry čistí a spolu s nimi i duši (odstraňuje již překonané postoje a názory). Fialový fluorit je vynikající pro meditaci, podněcuje také činnost třetího oka.

Léčebné využití: zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí a odstraňuje a v těle vše, co není v pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, působí na zuby a lze jej použít během stomatolog. zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů.

Avanturín žlutý je kamenem štěstí. Žlutá je barva Slunce, radosti a smíchu. Štěstí, radost, léčení, klid, kreativita, pozvednutí inteligence, prosperita. V magii se používá žlutý avanturín k pozvednutí kreativity, vnímavosti a inteligence. Urychluje léčbu a zklidňuje utrápené emoce. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami. Nošený u sebe pohlcuje elektromagnetický smog. Avanturín pomáhá ulevit zlobě a zlosti. Udržuje rovnováhu mezi Jin a Jang a podněcuje regeneraci srdce. Řadí se mezi kameny, které přitahují peníze a prosperitu. Čistí a harmonizuje čakru solar plexu.

Karneol: vás uzemní a ukotví v současné realitě. Jedná se o stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Vhodný pro dramatické situace. Dokáže čistit jiné kameny.

Psychologicky propůjčuje karneol schopnost vyrovnat se s průběhem životního cyklu a zahání strach ze smrti. Ve starověku se používal k ochraně mrtvých na jejich cestě do zásvětí. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech. Karneol je užitečný při překonávání závislostí všeho druhu. Tento kámen vám pomůže získat víru v sebe sama stejně jako v to, co vnímáte kolem sebe. Pomáhá proniknout až k samým kořenům toho, co vám znepříjemňuje život, a dodává sílu k vytrvalému jednání.
Duševně karneol zlepšuje schopnost analýzy a přináší jasnější vnímání okolního světa. Při meditaci odstraňuje rušivé myšlenky a pomáhá naladit denní snění na všední realitu. Přináší ostřejší koncentraci a odhání duševní apatii. V citové oblasti je kámen mocným ochráncem před závistí, vztekem a zlobou - ať už vaší vlastní, nebo ze strany jiných lidí. Utišuje zlost a brání vzniku negativních citů, jež nahrazuje láskou k životu.
Léčebné využití: Karneol je plný životní síly a vitality. Povzbuzuje metabolizmus. Aktivuje základní čakru ovlivňuje ženské reprodukční orgány a zvyšuje plodnost. Jedná se o kámen, který dokáže překonat frigiditu a impotenci, léčí revmatizmus, artritidu, neuralgii a deprese - zejména ty, jež se vyskytují v pozdějším věku. Reguluje tělní tekutiny a činnost ledvin. Urychluje léčení kostí a šlach. Pomáhá zlepšovat srážlivost krve. Karneol přispívá k lepšímu vstřebávání vitaminů a minerálů. Zajišťuje dobré prokrvování jednotlivých orgánů a tkání.
Umístění: Používá se jako přívěsek, lze jej umístit i přímo na tělo. Karneol položený blízko vstupních dveří zajišťuje ochranu a zve do domu hojnost.

Červený karneol přináší teplo a dodává energii. Je mimořádně důležitý při boji se stagnací a pro povzbuzení ducha i těla.

Granát: symbol lásky, je naladěn na srdeční energii, povzbuzuje sexualitu, pomáhá ovládat zlost, zejména tu vůči sobě, regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce. po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy.

Jaspis: Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

Červený jaspis má projektivní energii, přiřazen planetě Mars a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, odráží negativitu zpět původci, uklidňuje rozbouřené city, uzemňuje energii, napravuje nepříznivé situace, pozvedává krásu a půvab, přináší zdraví a sílu, podněcuje základní čakru, snižuje horečky, čistí oběhový systém, játra, cévy, krev, odstraňuje bloky.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.
Měděná pravotočivá spirála vespod podporuje přísun pozitivní energie.

 

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.