cz

Orgonit - očista, léčba, harmonizace, pomoc ve stresu

Orgonit - očista, léčba, harmonizace, pomoc ve stresu
vyprodáno

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 45m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 4 x 5,5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
hlavní je porcelanit
citrín, jaspis červený, karneol, růženín

Citrín je šťastný a štědrý kámen. Předává teplo, energii a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje a zpracovává negativní energii, aby se již dál nešířila. Je to kámen hojnosti. Učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem. Poskytuje štěstí každému, kdo tento kámen vlastní.
Velice dobře poslouží při urovnávání vztahů. Výborně funguje při překonávání depresí, obav a fóbií. Posiluje individualitu a koncentraci, dodává sebedůvěru. Zbavuje přecitlivělosti na kritiku okolí. Nabádá k pozitivnímu postoji, člověk s ním do budoucnosti pohlíží optimisticky. Pomáhá zbavit se negativních vlastností, strachu a obtěžujících pocitů.

Růženín: léčivý kámen, dodávající životní energii. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět a učí sebelásce. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční.

Karneol: Projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně. Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru. Předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví, univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost, léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Křišťál: krystal křišťálu, umístěný při výrobě uprostřed tělesa orgonitu zvyšuje transformační schopnost orgonitu minimálně dvakrát. Taky Orgonit, v němž je zalitý křišťál, vykazuje dvojnásobnou i podstatně větší účinnost. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje, jasnozřivost. Pomáhá sebezdokonalení. Ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Je vhodný pro meditace. Křišťál je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

Jaspis: přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Porcelánový jaspis - porcelanit - Funkce očistná, léčící, harmonizující. Patří elementu vody a vzduchu. Kameny sloužící pro dorovnávání očistných procesů z hlediska rovnosti mužského a ženského aspektu.

Červený jaspis má projektivní energii, přiřazen planetě Mars a náleží elementu ohně. Je ochranným kamenem, odráží negativitu zpět původci, uklidňuje rozbouřené city, uzemňuje energii, napravuje nepříznivé situace, pozvedává krásu a půvab, přináší zdraví a sílu, podněcuje základní čakru, snižuje horečky, čistí oběhový systém, játra, cévy, krev, odstraňuje bloky.

 

Dále jsou užity kovové třísky a špony:
Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.
Měděná pravotočivá spirála vespod podporuje přísun pozitivní energie.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí. 
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu
orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.