cz

Orgonit hmatka - amazonit

Orgonit hmatka - amazonit
vyprodáno

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál, totožný s fotografií.

Tento orgonit má dosah až 19 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 cm.

Je vhodný ke každodennímu nošení sebou, do kabelky, do kapsy, peněženky.... Dostanete ho v organzovém pytlíčku, kde ho můžete nosit.

Kameny použité v orgonitu:
amazonit

Amazonit má obdivuhodnou filtrační schopnost. Na tělesné úrovni blokuje geopatogenní zóny pohlcuje vyzařovaní mikrovlnné trouby a mobilního telefonu. Měli bychom jej umístit mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření.
Na duševní úrovni filtruje informace procházející mozkem a vzájemně je působením intuice kombinuje. Jedná se o mimořádně uklidňující kámen. Působí tišivě na mozek i nervový systém a dokáže propojit fyzické tělo s éterickým. Napomáhá zachování příznivého zdravotního stavu. Udržuje v rovnováze jak mužskou a ženskou energii, tak i jednotlivé roviny osobnosti. Na emocionální úrovni hojí amazonit citová traumata a pomáhá zmenšovat obavy a strach. Odstraňuje negativní energii a rozčilení.
V duchovní oblasti je elixír z amazonitu mimořádně prospěšný pro všechny roviny vědomí. Samotný kámen pomáhá při prožívání projevů univerzální všeobjímající lásky.
Léčebné využití: Amazonit uzdravuje a otevírá srdeční i krční čakru čímž napomáhá rozvíjet milostnou komunikaci. Otevírá rovněž třetí oko a zvyšuje intuici. Kámen rozptyluje negativní energii a uvolňuje bloky uvnitř nervového systému. Je prospěšný při léčbě osteoporózy, zubního kazu, nedostatku vápníku. Napomáhá udržovat v rovnováze metabolizmus narušený uvedenými problémy. Amazonit rovněž přináší úlevu v případě svalových křečí. Významnou vlastností je schopnost ochrany před zdravotními riziky vyplývajícími z používání mikrovlnné trouby a dalších zdrojů elektromagnetického smogu.
Umístění: Můžete ho přidržet nebo přiložit na postižené místo, případně jej nosit pro zajištění trvalé ochrany proti mikrovlnnému záření. Umístěte ho blízko počítače nebo připevněte na mobilní telefon.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Skladem je více kusů, můžou se lištit vizuálně ve velikostech kamenů, nikoliv složením a účinkem

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.