cz

Orgonit - dětská kolekce - tyrkenit

9 ks
2 dny
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
170,- Kč

Popis

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a energie shamballa a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem. Každý kus je originál.

Tyto orgonity mají dosah až 15 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost 15 mm, bezniklové.

Je vhodný i ke každodennímu nošení, dostanete ho zavěšený na lanku nebo řetízku cca 45 cm dlouhém (pokud chcete jinou délku, napište do objednávky) a dárkově zabalený.

Kameny použité v orgonitu:
tyrkenit

Tyrkenit (howlit): Howlit se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Napomáhá také spojení s duchovními dimenzemi. S jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá i při cestách mimo tělo a při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na kousek howlitu, můžete cestovat do jiné doby nebo jiné dimenze. Přiložením na třetí oko otevřete cestu ke vzpomínkám na minulé životy včetně „mezi-životů" a doby strávené v duchovní dimenzi.

V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Kousek howlitu v kapse dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy. Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání.

Howlit dokáže uklidnit rozvířené city; zejména ty, jež mají kořeny v minulých životech. Odhaluje vlákna, která spojují staré emoce s vaším dnešním životem a fungují jako jejich spouštěče.

Howlit modrý: je uklidňující kámen. Potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy. Uklidňuje rozbouřené city. Spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat. Vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci. Léčebné využití: udržuje rovnováhu vápníku v těle, udržuje dobrý stav zubů a kostí, působí proti nespavosti.

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

 

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonitčistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Orgonity nevystavujte horku, silnému slunečnímu žáru, nedávejte blízko ohně.

Fotografie je ilustrativní, jelikož je k prodeji více kusů. Kameny se můžou lišit velikostí a barevností, nikoli složením a jeho účinkem.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.