cz

Ochranný náramek - Ledové království...

208,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
49,- Kč

Popis

"Na nic nečekej, život ubíhá rychleji, než si myslíš."

-------------------------------------------------------------------------------
Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm, možnost udělat i jinou délku na přání

Velikost korálků je 8 mm

-------------------------------------------------------------

Onyx je kamenem dodávajícím sílu. Zajišťuje oporu v obtížných nebo nepřehledných situacích stejně jako v obdobích mimořádného citového nebo tělesného stresu. Dokáže namířit vaši energii jedním směrem a současně ji sladit s působením vyšších sil. Zajišťuje kontakt s vyššími průvodci. Onyx nabízí spojení s jednotou vesmíru. Dokáže vás přesunout po proudu času, abyste pohlédli na vlastní budoucnost, a díky své moci ovlivnit lidské síly a schopnosti vám dopomůže, abyste se stali skutečnými pány svého osudu. Kámen přináší ráznost, vytrvalost a životní sílu. Usnadňuje přijímat poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a pomáhá vyrovnat se s podmínkami ve vašem okolí.

-------------------------------------------------------------

Křišťál (křemen): Je to nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovat.

Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křemen, zdvojnásobí (jak ukázala Kirlianova fotografie). Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Současně vede k hlubokému pročištění duše.

Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač. Křišťál je rovněž vybaven schopností rozpouštět karmickou setbu. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Pokud se použije při meditaci, dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Je nejúčinnějším příjemcem naprogramování.

Napomáhá soustředění a uvolňuje dosud uzamčenou paměť.

Znamení: Lev, Vodnář, Kozoroh, Blíženec

-------------------------------------------------------------

Magnezit je krystal pomáhající nalézt pravdu v sobě samém a ve svém okolí. Vytváří emoční rovnováhu, která umožňuje rozpustit veškeré duševní blokády. Přináší harmonii a mír a stimuluje nové nápady. Zmenšuje obavy z budoucnosti. Povzbuzuje vášeň, hluboké city a zamilovanost. Je vhodný pro relaxaci, doplnění pozitivní energie, zlepšení nálady a pro získání radosti i z drobností. Pomáhá osvojit si optimistický pohled na život. Je přínosný pro manažery, ale i v běžném životě, jelikož učí naslouchání druhým. Přináší klid, uvolnění a dosažení hluboké meditace. Podporuje schopnost přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Zvyšuje odolnost vůči stresu a proti problémům jiných. Mírní podrážděnost, netoleranci, nervozitu a negativní pocity. Magnezit dodává odvahu pro učinění změn v životě. Pomáhá rozvinout nekonečnou představivost.

Zvěrokruh: Váhy
--------------------------------------------------------------

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.