cz

Ochranný náramek - Hvězda štěstí...

198,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
49,- Kč

Popis

„Nedostatek času neexistuje. Všichni máme dost času, abychom mohli udělat všechno, co opravdu udělat chceme."

-------------------------------------------------------------------------------
Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm, možnost udělat i jinou délku na přání

Velikost korálků je 6 mm

------------------------------------------------------------

Lapis Lazuli (Lazurit) otevírá třetí oko a udržuje rovnováhu krční čakry. Umožňuje duchovní cesty a stimuluje osobní a duchovní sílu. Rychle odstraňuje stres a přináší pocit hlubokého klidu a míru. Dodává vyrovnanost. Je ochranným kamenem, dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku, zastaví ho a vrátí útočící energii zpět k jejímu zdroji. Podněcuje odpovědnosti za vlastní život. Odhaluje vnitřní pravdu, pomáhá sebeuvědomění a umožňuje sebevyjádření. Podněcuje vyšší schopnosti mysli, přináší objektivní a jasný pohled. Podněcuje rozvoj tvůrčích schopností pomocí jejich naladění na zdroj poznání. Pomůže vám vyrovnat se s pravdou bez ohledu na to, kde ji objevíte a přijmout, co se dozvíte. Usnadňuje vyjádření vlastního názoru a vnáší harmonii do konfliktů. Pomáhá při vyjadřování pocitů a emocí.

Horoskop: Panna, Váhy, Střelec, Kozoroh, Ryby, Vodnář

------------------------------------------------------------

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný kámen pro malé děti.

Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění

Zvěrokruh: Rak, Štír, Ryby

--------------------------------------------------------
Akvamarín kámen barvy moře... projasňuje a zklidňuje naší duši..., říká se, že je to kámen mystiků - čistoty mysli, cudnosti a nevinnosti. Učí nás být v každé situaci čistým, dobrým člověkem. Udržuje věčné mládí a přináší nám štěstí do života.
Zvěrokruh: Váhy, Vodnář
-------------------------------------------------------------

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.