cz

Ochranný náramek - Achátový lepidolit...

196,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
49,- Kč

Popis

"Kdo je milován krásnou ženou, je chráněn před ranami osudu."

-------------------------------------------------------------------------------
Náramek je symbolem ochrany od negativní energie, uhrančivých pohledů z přírodního minerálů.

Navlečený napružném vlasci, cca 17 cm, možnost udělat i jinou délku na přání

Velikost korálků je 8 mm

------------------------------------------------------------------------------

Lepidolit odstraňuje elektromagnetické znečištění. Odstraňuje všechno negativní. Aktivuje a otevírá krční čakru, třetí oko a korunní čakru. Pročišťuje zablokování a přináší vesmírnou moudrost. Naladí vás na myšlenky a pocity pocházející z jiných životů, které jsou příčinou bloků v současném životě.

Lepidolit poslouží mimořádně dobře také při zmírňování stresu a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Pomáhá při stabilizaci výkyvů nálad a návalů strachu nebo paniky. Je vynikající při překonávání jakékoli citové nebo duševní závislosti včetně anorexie. Jakožto kámen přechodu odhaluje a proměňuje staré duševní vzory a překonané způsoby chování. Lepidolit vede k nezávislosti a dosahování stanovených cílů bez pomoci zvenčí.
V citovém životě umožňuje setrvávat ve vlastním prostoru, kam nesahá vliv ostatních. Jedná se o kámen přinášející klid, který tiší neklidné spaní a emocionální stres. Svému majiteli přináší hluboké citové vyléčení.

Horoskop: Váhy

--------------------------------------------------------------

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění

Zvěrokruh: Rak, Štír, Ryby

 

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.