cz

Naušnice z minerálů - Chrysotil

5 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
75,- Kč
220,- Kč

Popis

Nádherné naušnice s minerály, které nejenže jsou slušivé, ale dodávají tělu energii a léčí.

Zavěšené jsou na klsickém naušnicovém háčku, velikost minerálu je 18 mm a celková délka je cca 3,3 cm.

Dostanete je v dárkovém balení.

 

Vlastnosti: Podíváte-li se na chrysotil proti světlu, můžete spatřit starověké písmo vepsané uvnitř a vedoucí k moudrosti věků, ale také je možné, že byl jedním z kamenů v náprsníku velekněze. Chrysotil je šamanský kámen, vhodný při provozování krystalového léčivého kola, protože hluboko ve vašem nitru vyčkává
mocné zvíře, aby se mohlo projevit. Můžete ho takto začlenit, cestovat a učit se z jeho moudrosti.
Z hlediska duchovního tento mocný kámen podporuje odstranění trosek minulosti, aby odkryl a sjednotil jádro vaší bytosti. Je to kámen sjednocení a sebeúcty, ukazuje, kde se dožadujete nadvlády nad ostatními - pomáhá tento sklon odstranit, a přitom dál řídit vlastní osud.Tento kámen lze využít, aby vám přinesl to, po čem toužíte, ale je dobré si před použitím ujasnit veškeré důsledky svého přání.
Při umístění nad čakru solar plexu pracuje chrysotil na éterickém plánu léčí buněčnou paměť, upravuje nerovnováhy a bloky, které by se — pokud nebudou přepsány - mohly projevit jako fyzická choroba.
Léčivé účinky: Prospívá při chronické únavě, zánětech, roztroušené skleróze, dráždivém kašli a rozedmě. Podporuje příštítnou žlázu, mozkový kmen, centrální kanál meridiánů, žíly a tepny.

 

Fotografie je ilustrativní, prodávám více kusů od těchto naušnic a minerály se barevně můžou malinko lišit.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.