cz

Náramek ze sodalitu a říční perly..

179,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Korálky na náramku jsou vyrobeny z broušeného sodalitu korálků a říční perly. Dále jsem použila malé korálky z chirurgické oceli.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Perly mají od pradávna magický význam. Odráží krásu ženy, pomáhají nalézt duševní rovnováhu, pokoru, značí podstatu ženy.

Přivolávají štěstí a zdraví, chrání před negativní energií. Značí čistotu, vyrovnanost a štědrost. Dokáží posílit vaší intuici, pomohou vám dosáhnout vytyčených cílů.

SODALIT:

Mezi modrými kameny má nejintenzivnější vibrace, spojuje logiku s intuicí, prohlubuje meditaci a porozumění aktuálním stavům vašeho života, rozvíjí a zklidňuje mysl, potlačuje duševní zmatek, umožňuje přijímat nové informace, dodává odvahu, prohlubuje koncentraci a představivost, chrání před konflikty. Při týmové práci přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Odhaluje příčiny obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, zvyšuje sebevědomí.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.