cz

Mirabelle III-peněženka vyšívaná korálky,s poutkem

888,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
95,- Kč
180,- Kč

Popis

Romantická peněženka z krásné látky zaraniční produkce s motivem něžné Mirabellky od Santoro London.

Peněženka je na vrchní straně v některých motivech růžiček vyšitá skledněnými korálky - rokajlem, vždy do barvy vyšívaného motivu. Snažila jsem se vyfotit detail, tak snad je to vidět :-). Peněženka je opatřená poutkem na ruku, takže ji můžete nosit i jako maličkou kabelku, psaníčko a v případě potřeby poutko na karabinku můžete odepnout.

Peněženka je zapínaná na magnetku, má 4 kapsičky na bankovky a doklady, jednu zipovou kapsičku na kovové mince a 2 samostatné větší kapsičky na karty - kde se do jedné se vejde i více karet :-).

Do zadní přilehlé kapsičky se hezky vejde třeba starší typ občanského průkazu, nebo technický průkaz na auto :-).

Rohy peněženky jsou opatřeny kovovými růžky, které peněženku zdobí i chrání zároveň. Vnitřní strana peněženky je opatřená stylovou etiketkou a na zipu je ozdobný kovový přívěšek .

Celá peněženka je pečlivě vystužena, pěti druhy brašnářského lepení, aby byla pevná a funkční :-).

Rozměry peněženky jsou 13 cm x 9,5cm.

Momentálně mám z této kolekce hotovou dámskou, čí dívčí tašku, dětskou taštičku, pouzdra na telefony a další typy peněženek s luxusní korálkovou výšivkou a odepínacím poutkem na karabinku na ruku. Vše najdete tady.

K peněžence mohu do kolekce zhotovit prakticky jakýkoliv výrobek z mé nabídky, třeba pouzdro na mobil, obal na diář, či knihu, kosmetickou taštičku.....a pod. stačí napsat a domluvíme se :-).

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.