cz

Láva,nefrit,marble/ochraňuje,přitahuje štěstí

179,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
59,- Kč
125,- Kč

Popis

Korálky na náramku jsou vyrobeny z minerálu malajského nefritu ( jadeitu ). Základ korálků tvoří čistý přírodní bílý malajský nefrit těžený pouze v oblasti Malajsie. Korálky mají lesklý povrch a jsou povrchově dobarveny na oranžověčervenou barvu a z korálků přírodní lávy. Láva je přírodní pórovité sklo a jedná se o jediný minerál, který dokáže plavat na hladině vody. Korálky z ní jsou tedy velmi lehké a mají drsný, matný povrch .

Dále jsem použila mramorový korálek marble a dva bižuterní korálky.

Velikost korálků je 10 a 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

O lávových kamenech je známo, že jsou velmi prospěšné lidskému organismu. Jejich účinek má posilující vliv na celé naše tělo. Lávové kameny napomáhájí správné cirkulaci krve, pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty.

Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci.

Nefrit ( jadeit ):

přitahuje lásku a finanční stabilitu. To je způsobeno tím, že dodává pozitivní energii a vřelý vztah k ostatním i k sobě samému a vedle toho rozvíjí prosperující energii, která pomáhá při obchodních jednáních. I když podněcuje získávání peněz, rozvíjí zároveň skromnost a odstraňuje rozhazovačnost. Působí na životní vitalitu a má sílu prodlužovat život.

Dodává moudrost, harmonii, štěstí a přátelství. Dokáže ochránit před neštěstím, nehodami a vytváří ochranou bariéru, která pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Tiší podrážděnost a rozbouřené emoce. Uklidňuje mysl a působí na celkovou vyrovnanost. Jadeit je krystal, který umožňuje dojít k vnitřní rovnováze a tak dokázat odpustit a povznést se nad nepříjemné události, které se staly v minulosti. Učí toleranci a štědrosti. Vyrovnává energie jin a jang.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.