cz

Granát s křišťálem - náramek

244,- Kč
1 ks
ihned
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
80,- Kč
150,- Kč

Popis

Náramek z kuliček červeného granátu a čirého křišťálu (8 mm) a šatonových rondelek. Náramek je pružný - cca 18 cm

Granát je velmi silný kámen, který přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Pomáhá překonat zastaralé myšlenkové vzorce a strnulé způsoby jednání. Přináší sebedůvěru a odvahu. Podporuje lásku a sexuální touhu. Granát pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc.
Regeneruje organizmus, obnovuje ztracené síly, čistí krev, podporuje metabolizmus, pomáhá lepšímu vstřebávání minerálů a vitamínů, regeneruje DNA, příznivě působí na páteř, srdce a plíce. Redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

Křišťál je univerzální, nejúčinnější léčivý krystal, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Je vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy...

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.