cz
Váš hlas byl zaznamenán.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.
Pro tento trend jste již jednou hlasovali.

CHLEBOVKA – DVOUVRSTVÝ PYTLÍK NA CHLEBA

399,- Kč
6 ks
7 dnů
Jak zaplatím a kolik je poštovné?
Poštovné:
79,- Kč
119,- Kč
229,- Kč
229,- Kč

Popis

Chlebovka – pytlík na chleba


Chlebovka značky Bagydesign je elegantní designový dvouvrstvý pytlík na chleba ušitý ze 100% přírodních materiálů (len/bavlna).

Využití:
Chlebovka je určena pro všechny milovníky čerstvého a voňavého chleba.

S Chlebovkou můžete vyrazit již na nákup a ochránit tak své životní prostředí tím, že chléb nenakupujete do mikroténu, který byste záhy vyhodili. V mikroténu navíc se chléb může snadno a rychle zapařit.

Chlebovka je vhodným dárkem pro Vaše blízké k narozeninám, jmeninám i Vánocům. Chlebovka se hodí jako dárek také pro Vaše zaměstnance.

Materiály:
Chlebovka je ušitá ze 2 vrstev a ze 2 přírodních materiálů, lnu a bavlny. Antibakteriální len se používal již za dob našich babiček, které chleba běžně balily do lněných utěrek. Již tehdy dobře věděly, že len zabraňuje plesnivění chleba tím, že mu umožňuje dýchat a umožní chlebu stárnout přirozeně. Bavlna pak dodá sáčku na chleba originální vzhled a současně jako druhá vrstva zpomalí proces vysychání chleba.

Uchování chleba:
Naše chlebovka tak prodlouží čerstvost chleba o 1 až 3 dny proti běžným způsobům uchování jako např. utěrka, lednice, igelitový pytlík, apod. Chléb v ní nejprve udělá kůrku a poté vysychá přirozeně, přičemž uvnitř zůstane krásně vláčný a chutný. Záleží ovšem také na kvalitě zakoupeného či chleba. Nejlépe dle našich zkušeností sedí Chlebovka domácímu kváskovému chlebu, ale funguje i na všechny běžně zakoupené druhy chleba.

Aby byl výsledný efekt uchování maximální, doporučujeme umístit chlebovku do dřevěné skříňky. Skříňku pak pravidelně vyvětrejte a jednou za 2 dny chleba v Chlebovce otočte.

Barevný tunýlek s bavlněnou šňůrkou se hodí na zatažení proti rychlému okorání.

Péče:
Frekvence praní Chlebovky je čistě individuální záležitost každé rodiny. Hodně záleží na vlhkosti v prostoru. Také záleží na tom, jestli zůstaly v pytlíku nějaké drobky či mouka, ve které byl chleba obalen. Někdy stačí Chlebovku obrátit naruby, vysypat zbytky chleba a pořádně vyvětrat. Po prvním praní se len běžně lehce vysráží, maximálně však do 1 až 3% z celkového rozměru, protože len nakupujeme výhradně od kvalitních českých a evropských výrobců a dodavatelů.

Rozměry:
Rozměry chlebovky jsou 33 cm x 42 cm.

Komentáře:

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.